Антиправителствените протести продължават и днес. В столицата на 50-ия ден от

...
Антиправителствените протести продължават и днес. В столицата на 50-ия ден от
Коментари Харесай

50 дни протести: БОЕЦ подраниха пред Съдебната палата

Антиправителствените митинги не престават и през днешния ден. В столицата на 50-ия ден от недоволството остават блокирани трите основни кръстовища - на площад " Независимост ", при Софийския университет и Орлов мост.

Още в 8.00 часа сутринта представители на грaждaнcкoто движeниe БОЕЦ се събраха на Орлов мост за пета поредна " блокада-изненада " на държавна институция. След като минаха около Народното събрание, те се насочиха към Съдебната палата. 

Пореден протест с искане на оставка на държавното управление и на основния прокурор ще се организира и в Пловдив. Началото е от 19.00 часа на площад “Съединение ”. Организаторите ще провеждат и шествие, като в общината е направен график за поетапно ограничение на придвижването по неговия маршрут.

Поредно протестно автошествие ще се организира и в Стара Загора. То ще стартира в 18:30 часа и ще стигне до летището, откъдето основателите, с възприятие за комизъм, дават обещание да " изстрелят в космоса записите на Бойко Борисов, с цел да ги увековечат ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР